Over ons

Fijn bedrijf, fijne mensen.

Onlinemarketinghq. Een gespecialiseerd bedrijf met passie in en voor ons vak! We werken met mensen die openstaan voor nieuwe uitdagingen en graag een klant met een lach op hun gezicht zien! Hieronder stellen we ons kort aan je voor.

Ons team.

Rick Bentum

Voor alle vragen over de mogelijkheden van Onlinemarketinghq. moet je bij Rick zijn! Rick zorgt voor een luisterend oor wat jouw problemen omzet in online marketing oplossingen!

Noah Winkelman

Hoger in de zoekresultaten? Noah gaat het regelen. Noah is onze SEO specialist en bekijkt graag samen met jou de stand van zaken en maandelijkse resultaten.

Jeffrey Meijer

Alles op de achtergrond draaiende houden, dat is waar Jeffrey op zijn best is. Zijn er technische problemen waardoor jouw online marketing problemen ontstaan? Bel gauw en Jeffrey lost het op.

Pascal Elzenaar

Pascal is één van onze online marketing specialisten en zorgt voor de technische kennis bij jouw online marketing problemen.

Eline Bakker

Content! Daar gaat Eline voor zorgen. Eline is onze tekstschrijfster en zorgt voor teksten die aanslaan en kunnen overtuigen.

Roel van der Veen

Roel is onze SEA specialist! Wil jij bovenaan komen in Google door middel van advertenties? Hiervoor is Roel de juiste partner! Neem direct contact op om te weten wat Roel voor jou kan betekenen.