SEO Basis Optimalisatie

SEO Basis Optimalisatie.

Het SEO Basis Pakket is ideaal voor een beginnende ondernemer die net live is gegaan. We stellen alle belangrijke dingen eenmalig in. Denk aan Meta omschrijvingen, Google analytics en bijvoorbeeld Google Search Console.

Wij kunnen voor €199,- per maand dit voor jou uitvoeren. Wij werken 3 uur per maand aan jouw Zoekmachine optimalisatie! Hierbij schrijven we nieuwe SEO teksten, maken we landingspagina’s en doen we aan linkbuilding. 

Een snelle start!

But first, coffee

Voordat we met jouw SEO aan de slag gaan, hebben we een intakegesprek onder het genot van een bakje koffie. 

Als dit goed is bevallen, begint het proces. We stellen jouw website dan voor aan Google. Nadat Google de website heeft geïndexeerd, hebben we inzicht in jouw Google ranking! Snel geregeld dus.

Aan alles gedacht!

We gaan zorgvuldig te werk en nemen daarin alles mee. We onderzoeken de backlink mogelijkheden en we optimaliseren de laadsnelheid van je website. Hierdoor is je website straks sneller dan Max Verstappen. En geloof ons, dat wil je!

Wij nemen de tijd voor jouw website!

Met de SEO basis optimalisatie gaan we zorgen dat we jouw website vindbaar maken in de zoekmachines. We zorgen ervoor dat je meteen goed aangemeld bent bij de meest essentiële onderdelen van Google

Dit zijn Google Analytics, Google Search Console, Google Mijn Bedrijf en natuurlijk Google Maps.

 

Onze werkwijze.

Intakegesprek

Allereerst leren we elkaar en de huidige situatie van de website kennen onder het genot van een kop koffie.

Zoekwoorden en concurrentie onderzoek

De zoekwoorden waar we de focus op willen leggen bepalen is erg belangrijk. Daarnaast kijken we wat de concurrenten doen.

Technische optimalisatie

De snelheid van jouw website, menustructuur, het zijn allemaal belangrijke aspecten die we voor je checken!

Opzetten landingspagina's en bijhouden resultaten

Zodra de eerste 3 stappen zijn geweest gaan we verder met het opzetten en schrijven van jouw landingspagina's en houden we de resultaten nauwkeurig bij.